15 Videoclipuri ilare despre filmul porno

BDSM: sugestii pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt fascinat indivizi – atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte de incercare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa Află mai multe initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a localizeaza sfaturi si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut – ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms – Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi constient de. Nu va fret daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier – acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant cu apartament sau condo. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, care stiu specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Unul dintre cel mai vital BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil – in mod special in piele precum si. Cu siguranta, este complet cat tu trebuie sa alege ce sa imbraca. Mai degraba decat normal lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a manipulati un nou datorie precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, internet precum si specializate magazine furnizati o masiva optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da oferit motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta – aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte sarbatoare invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti un sub, ati puteti pune un guler si, de asemenea, selecteaza o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si redus jumatate posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel in toate diferite alte datorie joaca acele joc dominanta si trimitere, fara risc este foarte esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de real durere, este intr-adevar vital sa alege un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii instant recunoaste ca un indicator pentru a renunta tot simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul care sexual – cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece belows ar putea fi adesea legat.

Fara rusine

BDSM este o unica tehnica care solicita o mare cantitate de mizeaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie sa fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, astfel incat tu si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si apreciati sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe al saselea sens precum si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm– si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, practica a acestuia trebuie totusi placuta de ambii participanti.

BDSM sugestii: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti companion orgasm yourself – indiferent de daca este in dormitorul, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste vibratii, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discernamant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *