De ce cele mai mari „mituri” Despre sex poate avea de fapt dreptate

BDSM: idei pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras indivizi – atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Cunoastere inainte explorare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a localizeaza recomandari precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut – ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Amintiti-va, toata lumea a https://raymondbope126.wordpress.com/2021/03/26/15-cele-mai-bune-forumuri-pinterest-din-toate-timpurile-despre-relatii-cupluri/ inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms – Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscator. Nu va stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup conferinta sau atelier – acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant cu apartament sau condo. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt numai pentru perechi, care stiu specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai important BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil – in mod special in piele naturala precum si. Evident, este total cat tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. Spre deosebire de tipic lenjerie intima, BDSM furnizeaza posibilitatea de a abordati un nou functie si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, net precum si specializate magazine furnizati o mare selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta – aceasta este pentru a o face usoara pentru alte eveniment invitati pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti purta un guler si selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii precum si redus jumatate fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel ca in toate diferite alte functie joaca acele utilizare dominanta precum si intrare, o siguranta este intr-adevar important. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de genuine disconfort, este cu adevarat crucial sa decide un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat identifica ca un semn pentru a opri orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general folositi cu sexul care sexual – cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece subs ar putea fi ocazional legat.

Fara rusine

BDSM este unica tehnica care necesita o mare suma de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca ar trebui fie si are sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si apreciati sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe al saselea sens si determina: ceea ce te apropie de orgasm– si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, practica a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM idei: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti partenerul dvs. climax yourself – indiferent de daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica vibratii, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discretie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *