No Time? Fară bani? Nici o problemă! Cum poți face sex cu un buget de zero dolari

BDSM: idei pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat indivizi – atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte de experimentare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea insotitori, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a gasi sugestii si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent – ca un incepator tu trebuie evita conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms – Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni cunoscator. Nu va stres daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier – acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti absolut incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa cu apartament sau condo. Dispozitive precum bici si lanturile sunt numai pentru perechi, care stiu specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai esential BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil – in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Desigur, este complet aproximativ tu trebuie sa alege ce sa foloseste. Mai degraba decat normal lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a manipulati un nou functie si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, internet si, de asemenea, specialitate magazine dati o mare alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da dat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta – aceasta este pentru a o face usoara pentru alte eveniment invitati pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti un sub, ati putea folosi un guler precum si alege o rochie care da la fel de mult acces la busturi precum si mai jos jumatate posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel ca in toate celelalte functie joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, trimitere, un cuvant sigur este intr-adevar esential. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de genuine durere, este intr-adevar esential sa alege un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii instant recunoaste ca un indicator pentru a opri orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul care sexual – cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece subs poate fi adesea legat.

Fara jena

BDSM este o speciala tehnica care are nevoie o Descoperiți mai multe aici mare suma de incredere in partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va de sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe suspiciune si decide: ceea ce te apropie de orgasm– precum si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, tehnica a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii participanti.

BDSM idei: Util ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion orgasm on your own – indiferent daca este in camera, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica rezonante, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discernamant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *