9 lucruri pe care părinții tăi le-au învățat despre sex

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat oameni – atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte de experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a localizeaza idei si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent – ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms – Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscut. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier – acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, atunci puteti cu siguranta verificati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin apartament sau condo. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt numai pentru perechi, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre cel mai crucial BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti pierdere precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga – in special in piele naturala si. In mod firesc, este total aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. Spre deosebire de comun lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a lua pe un nou functie precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, internet si, de asemenea, specialitate magazine oferiti o mare selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati alegerile dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte – aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati putea folosi un guler precum si alege o rochie care da la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel in toate celelalte rol joaca acele utilizare suprematie si, de asemenea, trimitere, un cuvant sigur este foarte vital. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de real disconfort, este cu adevarat vital sa decide un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant recunoaste ca un semn pentru a opri orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul care sexual – cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece belows ar putea fi in unele cazuri inchis.

Fara mila

BDSM este o Citeste mai mult unica metoda care solicita o uriasa cantitate de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie sa fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si apreciati sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe al saselea sens si determina: ceea ce te apropie de orgasm– si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, metoda a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti companion climax on your own – in ciuda daca este in camera, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu murmur pasnica vibratii, subtire design si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *